Foto – Aija Geida

Ķirbja–kokosriekstu biezzupa 0

Sastāvdaļas
• 600 g ķirbja
• 400 ml kokosriekstu piena
• 150 ml ūdens
• 50 ml citrona sulas
• 2 ēdamkarotes sviesta
• 1,5 tējkarotes karija
• ½–⅔ tējkarotes sāls
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ¼ tējkarotes malta muskatrieksta
• zaļumi vai kokosrieksta šķēlītes

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
6 lietas, pēc kurām vīrieši klusībā alkst gultā, bet nevēlas to atzīt
Piecas spēcīgas senās civilizācijas, kas pazuda bez pēdām: kas ar tām notika?
Kokteilis
“Jūs gribat zināt patiesību?” Sedokova bijušo vīru vaino zādzībā un piemin arī pazudušos miljonus
Lasīt citas ziņas

Pannā izkausē sviestu, pievieno ķirbi, garšvielas un sāli, apcep. Pārlej ūdeni un sutina, līdz ķirbis mīksts. Masu pārliek katlā, pielej citrona sulu, kokosriekstu pienu un sablendē. Uzkarsē un pasniedz ar zaļumiem vai kokosrieksta šķēlītēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.