Ķirbis, pildīts ar soju un tomātiem 0

Sastāvdaļas – 500 g spageti ķirbja, 100 g sojas maltās gaļas granulu, 1 tējkarote sojas gatavā garšvielu maisījuma (var iegādāties veikalos, kur pārdod soju),  400 g tomātu,  ½ – 1 tējkarote  sāls, 1 ēdamkarote olīveļļas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Spageti ķirbi sagriež četrās daļās, izņem sēklas un liek uz 25 minūtēm tvaicēties. Tikmēr soju pārlej ar verdošu ūdeni, kam pievienots sojas gatavais maisījums. Atstāj uz 5 minūtēm ievilkties, tad nokāš. Tomātus sagriež mazos gabaliņos. Uz pannas uzkarsē eļļu, apcep tomātus, pievieno soju un visu pāris minūtes pasutina. Kad ķirbis gatavs, to pārlej ar sojas – tomātu maisījumu un liek galdā. Katram pašam ir tas prieks ar dakšiņu pagatavot sev spageti makaronus. Ļoti labi maigais ķirbis garšo kopā ar pikanto sojas gabaliņu mērci, jo gatavie sojas garšvielu maisījumi parasti ir ļoti pikanti un piparoti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.