Foto-onlyzoia/Shutterstock

Ķiploku ziedkāti ar sezamu – lieliska piedeva pamatēdienam 0

Sastāvdaļas
• 400 g ķiploku ziedkātu
• 2 ēdamkarotes sezama sēklu
• 3 ēdamkarotes olīveļļas
• 2 ēdamkarotes sojas mērces
• šķipsna sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Ziedkātus sagriež salmiņos, blanšē karstā ūdenī, strauji atdzesē un nosusina. Pēc tam cep uz nelielas uguns eļļā, līdz mīksti. Pārlej ar sojas mērci, uzliek vāku un nedaudz pasutina. Pasniedz ar grauzdētām sezama sēkliņām. Lieliska piedeva pamatēdienam.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.