Foto-Valdis Semjonovs

Ķiploku parfē (saldējums) ar ogu mērci 0

Sastāvdaļas: (1 cilvēkam) 75 ml saldā krējuma, 1 tējk. cukura, ½ olas, ½ daiviņas ķiploka. 

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Baltais nams nāk klajā ar skaļu paziņojumu: Donalds Tramps pārliecināts, ka nedēļas laikā karš tiks izbeigts
Trampa optimismam nav pamata: izlūkdienesti atklāj Putina patieso plānu. Kādas nelietības iecerējis Krievijas diktators?
Kokteilis
Fantāzijai nav robežu: 8 neparastākie vārdi, kurus slavenības devušas saviem bērniem
Lasīt citas ziņas

Saputo olu ar cukuru un saldo krējumu ar cukuru. Apvieno, pieliek sablendētu ķiploku un vēlreiz saputo. Masu liek veidnē un ievieto saldētavā vismaz uz 4 stundām. Pasniedz ar sezonas ogu (ķirši, zemenes, mellenes, avenes) mērci, uzrīvē šokolādi. Rotā ar fizāli un piparmētrām.

 

Gatavoja “Ķiploku kroga” pavārs Valērijs Radionovs

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.