Rimi Publicitātes foto

Ķiploku eļļā sautēti mazie burkāniņi ar pašmāju humusu 0

Pagatavošana:

Sakarsētā pannā pievieno eļļu ar rozmarīna zariņu saspiestām ķiploka daivām ar visu mizu. Samazina karstumu, lai eļļa sautētos, nevis degtu. Liek burkāniņus un sautē. Uzliek pannai vāku, bet laiku pa laikam pakrata pannu, lai apmaisītu burkānus. Ja burkāniņi ir mazi un tievi, tie būs gatavi 5 minūtēs. Tikmēr liek visas humusa sastāvdaļas blenderī un samaļ humusu. Burkāniņus liek uz papīra salvetes, lai netecētu liekā eļļa, pārkaisa tos ar sāli un pasniedz ar humusu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kā saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Joprojām notiek ceturtā karavīra meklēšana…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 295
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Gatavoja Rimi gardēžu komandas šefpavārs Normunds Baranovskis

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.