Foto – ” Mājas gardumi”

Kaltētu ķiploku maisījums 0

200 g samaltu ķiploku, 2 ēdamkarotes samaltu melno piparu, 3 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu sakņu, 3 ēdamkarotes sīvās paprikas, sāls.
Ķiplokus notīra, nomazgā, sīki sagriež, izkaltē. Pēc tam samaļ kafijas dzirnaviņās. Samaļ arī sausās pētersīļu saknes un sīvās paprikas pākstis.

Ķiplokus, melnos piparus sajauc ar sāli (pēc garšas), pieliek samaltās pētersīļu saknes un samaltās sīvās paprikas pākstis, samaisa. Maisījumu ieber stikla burkā, noslēdz ar stingru vāku, uzglabā istabas temperatūrā.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.