Ķiploku un burkānu pikantums 0
1,5 kg burkānu, 500 g ķiploku, 150 g cukura, ābolu sula, sāls.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs
4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50
5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns
5
Burkānus sagriež ripiņās un ūdenī, kuram piebērts cukurs, izvāra. Burkānus izberž caur sietu vai samaļ, pieber sīki sakapātus ķiplokus. Masu paskābina ar ābolu sulu, pievieno sāli, samaisa un sapilda burciņās.
Uzglabā vēsā vietā.