Foto – ” Mājas gardumi”

Ķiploku un burkānu pikantums 0

1,5 kg burkānu, 500 g ķiploku, 150 g cukura, ābolu sula, sāls.

Reklāma
Reklāma
Sinoptiķi vēro notiekošo virs Sibīrijas… Tas rada bažas par kritiskiem laikapstākļiem gaidāmajā ziemā 80
Ja Putins noliktu karoti… Mākslīgais intelekts nosauc 6 ļoti reālus scenārijus, kas varētu notikt Krievijā
TV24
“Ir cilvēki, kuri nemaz nezina, ka ir jāmaksā šis nodoklis,” nodokļu konsultants atklāj baisu ekonomikas “bedri” Latvijā 60
Lasīt citas ziņas

Burkānus sagriež ripiņās un ūdenī, kuram piebērts cukurs, izvāra. Burkānus izberž caur sietu vai samaļ, pieber sīki sakapātus ķiplokus. Masu paskābina ar ābolu sulu, pievieno sāli, samaisa un sapilda burciņās.

Uzglabā vēsā vietā.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.