Ķīniešu vistas zupa “Piektdiena” 0
Papriku iztīrīt no sēklām un sagriezt strēmelītēs. Ķiplokus smalki sakapāt, ingvera sakni sarīvēt uz smalkās rīves. Tomātus sagriezt smalkāk. Vistas gaļu sagriezt strēmelītēs. Cieti sajaukt ar auksto ūdeni un pievienot cukuru.
Multivārāmā katla trauku iesmērēt ar eļļu un apcept tajā vistas fileju. Pievienot papriku, ķiplokus, tomātus un cept vēl apm. 5 min. (ja nav tāds katls, tad to var izdarīt izmantojot pannu).
Visiem produktiem pievienot kukurūzu un ingveru. (Ja nav tāds katls, tad dārzeņus un gaļu pārlikt katlā.) Pārliet ar buljonu, pievienot sagatavoto cieti, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Aivērt vāku un režīmā “Sautēšana” vai “Zupa” gatavot apm. 1 st.
Zupu pasniedz, pārkaisot ar smalki sagrieztiem zaļiem lokiem.
Recepti piedāvā: