Ķīniešu plācenīši ar zaļajiem lociņiem 0

Sastāvdaļas:

2,5 krūzes miltu

1 krūze ūdens

1 tējkarote sāls

100 g zaļo lociņu

2 ēdamkarotes sezama eļļas

augu eļļa

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Lasīt citas ziņas

Izsijātus miltus samaisa ar sāli. Pievieno karoti sezama eļļas. Nelielā strūklā pielej karstu ūdeni. Ātri samaisa vienmērīgā mīklā. Izveido bumbiņu, ietin polietilēna plēvē un pusstundu liek nostāvēties.

Smalki sagriež zaļos lociņus.

Mīklu sadala 2-3 daļās. Katru daļu izrullē taisnstūra formā. Mīklu apziež ar sezama eļļu un pārkaisa ar zaļajiem lociņiem. Katru mīklas daļu satin kā ruletītes, pēc tam sagriež gabaliņos. Aptin ar plēvi un izrullēt plānus plācenīšus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Noņem plēvi un karsē lielā eļļas daudzumā, līdz plācenīši iegūst zeltainu nokrāsu. Pasniedz karstus.

Recepte no dreamscook.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.