Ķīniešu plācenīši ar zaļajiem lociņiem 0
Sastāvdaļas:
2,5 krūzes miltu
1 krūze ūdens
1 tējkarote sāls
100 g zaļo lociņu
2 ēdamkarotes sezama eļļas
augu eļļa
Kā gatavot?
Izsijātus miltus samaisa ar sāli. Pievieno karoti sezama eļļas. Nelielā strūklā pielej karstu ūdeni. Ātri samaisa vienmērīgā mīklā. Izveido bumbiņu, ietin polietilēna plēvē un pusstundu liek nostāvēties.
Smalki sagriež zaļos lociņus.
Mīklu sadala 2-3 daļās. Katru daļu izrullē taisnstūra formā. Mīklu apziež ar sezama eļļu un pārkaisa ar zaļajiem lociņiem. Katru mīklas daļu satin kā ruletītes, pēc tam sagriež gabaliņos. Aptin ar plēvi un izrullēt plānus plācenīšus.
Noņem plēvi un karsē lielā eļļas daudzumā, līdz plācenīši iegūst zeltainu nokrāsu. Pasniedz karstus.
Recepte no dreamscook.ru