Foto – Aija Geida

Ķīnas pupiņas mīklā 0

Ķīnas pupiņas nakti mērcē aukstā ūdenī. No rīta izvāra mīkstas (vai izsutina uz tvaicējamā sieta), tad nokāš, ieber bļodā un mīca, līdz iegūst lipīgu masu. Pievieno sarīvētas kokosa skaidiņas, ingveru, brūno cukuru, sāli un samaisa. No masas veido apmēram 5 cm diametra bumbiņas.

“ASV darīs visu, lai neviens šo ceļu nevarētu bloķēt” – noplūdusi informācija par miera sarunu punktu, kas var izmainīt Eiropas nākotni
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, is visgarākā?
TV24
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
Lasīt citas ziņas

Pagatavo mīklu, sajaucot visas sausās sastāvdaļas un pamazām lejot klāt aukstu ūdeni (atkarībā no miltu kvalitātes var atšķirties nepieciešamā ūdens daudzums). Pannā uzkarsē eļļu, saplacinātas bumbiņas apviļā mīklā un cep dziļā eļļas peldē, līdz zeltaini brūnas. Pasniedz ar gurķu vai mārrutku mērci. Labi garšo kopā ar rīsiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.