Foto: Elena M. Tarasova/SHUTTERSTOCK

Kičari – rīsu maisījums ar lēcām, dārzeņiem un garšvielām 0

Sastāvdaļas
• 1 glāze gargraudu rīsu
• 1 glāze lēcu vai pākšaugu (šķeltie zirņi, pupiņas)
• 1 glāze dārzeņu (burkāni, paprika, kāposti, selerija)
• garšvielas (karija pulveris, kurkuma, pipari, lauru lapas)
• zaļumi (loki, dilles, pētersīļi)
• ķiploks
• tomāti vai citrona sula
• olīveļļa

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Dārzeņus sagriež mazos gabaliņos. Katlā uzkarsē eļļu, ieber garšvielas, rīsus, samaisa un mazliet apcep. Tad pievieno dārzeņus, samaisa un brītiņu pacep. Pārlej 3–4 glāzes ūdens, pieliek izvēlētos pākšaugus, vāku katlam virsū un visu vāra aptuveni pusstundu.

Kad putra gatava, piegriež svaigus tomātus vai piespiež citrona sulu, bagātīgi pārkaisa zaļumus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kamēr ēdiens vārās, nevajag to maisīt, citādi vajadzēs visu laiku maisīt, lai masu nepierautu pie katla dibena.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.