Foto: Anda Krauze

Kičari bez dārzeņiem 0

Sastāvdaļas – sauja sarkano lēcu, sauja Basmati rīsu, 1 ēd. k. Gī, 2 līdz 3 šķēlītes svaiga ingvera.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Lasīt citas ziņas

Garšvielas. ½ tējkarote – maltu ķimeņu, fenheļa un kumīna (to visu saspaida piestiņā), ½ tējkarotes kurkumas, šķipsniņa asafoetīdas, himalaju rozā sāls pēc garšas. Dekorācijā – rukola vai citi zaļumi.

Pagatavošana.

Katliņā izkausē Gī un 10 līdz 20 sekundes apcep ķimenes, kuminu, ingveru un fenheli, pievieno rīsus un lēcas, kurkumu un asafoetīdu. Sautē 2 līdz 3 minūtes. Pielej vārošu ūdeni uz pusi vairāk un vāra uz lēnas uguns 15 minūtes. Pasniedz karstu ar Gī un svaigiem zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.