“Rīgas Miesnieka” publicitātes foto

Kēksu pannā cepti pīrāgi ar cīsiņiem jeb cīsiņu rozītes 0

Sastāvdaļas
– 8 cīsiņi (mazie);
– 400 g saldētas kārtainās mīklas plāksnes;
– 8 siera šķēles (apm. 20 g);
– 8-10 ēdamkarotes kečupa;
– 3-4 tējkarotes raudenes.

Reklāma
Reklāma
Veselam
saprast, ka organismam trūkst D vitamīna? 5 pazīmes, kas palīdzēs to atklāt
“Bruņumašīnā atrasti trīs miruši ASV karavīri. Ceturtais tiek meklēts…” Jaunākā informācija par ASV karavīriem Lietuvā 265
TV24
Putina propagandisti uzkāpuši uz pamatīgas “melnās strīpas”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Sagriež ledusskapī atkausētu mīklu 8 kvadrātos, katru ieklāj kēksu formiņā.
Katrā formiņā mīklā ieliek 1 līdz 2 ēdamkarotes kečupa, pa virsu uzber aptuveni pus tējkaroti kaltētas raudenes.

Sagriež vienu cīsiņa galu četrās 1 centimetra daļās, ieliek formiņā ar sagriezto galu uz augšu.
Sagriež uz pusēm siera šķēlītes un aptin ap cīsiņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Cep 200 grādos aptuveni 10 līdz 15 minūtes vai līdz brīdim, kad cīsiņa sagrieztais gals ir izcepies un mīkla ir zeltaini brūna. Ēd siltus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.