Foto – alex-povar.blogspot.ru

Kēkss “Iemīlējies dalmāciešos” 0

Pagatavošana:

Blenderī sakuļ biezpienu, pievieno olu dzeltenumus, cukuru, vaniļas cukuru, sviestu, kartupeļu cieti, mannu. Blenderē, līdz izveidojas vienmērīga masa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Olu baltumus sakuļ ar sāli, līdz izveidojas gaisīgas putas. Tās uzmanīgi iecilā biezpiena masā.

Ņem 3 ēdamkarotes biezpiena masas, pievieno miltus un kakao, labi samaisa un izveido sirsniņas un bumbiņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Izklāj biezpiena masu cepamajā formā, kurā pirms tam ieklāts cepamais papīrs. Masā dažādā dziļumā ieliek sirsniņas un bumbiņas

Cep 180 grādos aptuveni 45 minūtes.

Izņem no cepamformas.

Ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi un zīmē ar to uz cepamā papīra sirsniņas un aplīšus.

Tāpat ūdens peldē izkausē balto šokolādi, samaisa ar saldo krējumu. Pārklāj biezpiena cepumu ar balto šokolādi un rotā ar sirsniņām un bumbiņām.

Recepte no alex-povar.blogspot.rublogsp.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.