Foto – Bonappetit.lv

Kēkss ar ingveru, citroniem un sukādēm 0

Pagatavošana

Miltus sajaukt ar cepamo pulveri.

Ingveru sarīvēt uz smalkās rīves un sajaukt ar cukura sīrupu un medu. Pievienot abu citronu rīvētas miziņas. No viena citrona izspiest sulu un arī pievienot. Samaisīt. Pa vienai pievienot olas un krējumu. Pievienot mīksto sviestu un kārtīgi izmaisīt, lai mīkla kļūst viendabīga. Pievienot šķipsniņu sāls, miltus ar cepamo pulveri un vēlreiz visu kārtīgi samaisīt.

Reklāma
Reklāma

Iemaisīt sukādes.

Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Mīklu pārliet formā un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 50 min. Gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti.
Ja kēksu gatavo multivārāmajā katlā, tad izvēlas režīmu “Cepšana” un cep 65 min.

Kēksu izņemt no formas un pilnībā atdzesēt. Gatavu kēksu pārkaisa ar pūdercukuru un dekorē ar sukādēm.

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prismu”


Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.