Glazed easter cake with decoration, selective focus
Glazed easter cake with decoration, selective focus
Foto no chadeyka.livejournal.com

Kēkss ar baltās šokolādes glazūru 0

Pagatavošana

Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 170 grādiem.

Sviestu un cukuru uzputot līdz masa kļūst gaiša un gaisīga. Turpinot putot pa vienam pievienot olu dzeltenumus. Pievienot iebiezināto pienu, liķieri un vēelreiz kārtīgi uzputot. Pievienot miltus, kartupeļu cieti un cepamo pulveri. Vēlreiz samaisīt.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Atsevišķi uzputot olu baltumus. Iemaisīt tos mīklā.

Sagatavot formu – formu iemsērēt ar sviestu un pārkaisīt ar miltiem. Pārliet sagatavotā formā mīklu un cept apm. 1 st. gatavību pārbaudīt ar koka irbulīti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Glazūrai šokolādi ar sviestu izkausēt ūdens peldē. Ja jums ir tumšā šokolāde, tad sviestu vajadzēs divreiz vairāk. Ar pagatavoto glazūru pārliet kēksu, atdzesēt.

Avots – chadeyka.livejournal.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.