Foto – dreamscook.ru

Kēksiņi “Varžu karaliene” ar spinātiem 0

Sastāvdaļas:

300 g miltu

200 g cukura

100 g baltās šokolādes

200 g spinātu

150 g saulespuķu eļļa

3 olas

cepamais pulveris

70 g saldā krējuma

1 ēdamkarote pūdercukura

1 ēdamkarote apelsīnu džema

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Recepte nav sarežģīta, toties – kāds prieks bērniem!

Zaļo krāsu šoreiz iegūst, izmantojot spinātus, kuri, starp citu, nekādi nebojā kēksiņu garšu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Svaigus vai saldētus spinātus blanšē verdošā ūdenī 1-2 minūtes. Sablenderē, lai iegūtu vienmērīgu putrveidīgu masu.

Olas saputo ar cukuru un vaniļu. Pievieno spinātiem, pielej rafinētu eļļu un vēlreiz saputo.

Pievienot miltus, kuros jau iemaisīts cepamais pulveris. Samaisa. Tad pievieno izkausētu šokolādi un rūpīgi maisa.

Kēksu formiņās pilda mīklu tā, lai tā nosegtu 2/3. Cep 20-25 minūtes 180 grādu karstumā.

Dekorēšanai:

– saldo krējumu sakuļ ar pūdercukuru

– pievieno apelsīnu džemu vai konfektes

– ar konditorejas uzgaļu palīdzību dekorē kēksiņus ar krēmu, izveidojot “kronīšus”
Recepte no dreamscook.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.