Foto-juefraphoto/Fotolia

Ķeizara pankūkas ar mandeļu miltiem 0

Sastāvdaļas
• 100 g mandeļu miltu
• 60 g kviešu miltu
• 4 olu dzeltenumi
• 4 saputoti olu baltumi
• 100 g kausēta sviesta
• 150–200 ml piena
• pūdercukurs
• sāls

Veselam
Palīdz nodzīvot ilgāk: 9 uztura bagātinātāji, kas nodrošina veselīgu novecošanu
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā? 5
TV24
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olu dzeltenumus saputo ar pūdercukuru. Izkausē sviestu. Olu dzeltenumiem pievieno miltus, pienu, sviestu, ļauj uzbriest. Uzsilda cepeškrāsni. Saputotos olbaltumus iecilā mīklā. Cep cepeškrāsnī +190 °C 20–30 minūtes. Gatavās pankūkas pārkaisa ar pūdercukuru, ēd ar ābolu ievārījumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.