Foto-juefraphoto/Fotolia

Ķeizara pankūkas ar mandeļu miltiem 0

Sastāvdaļas
• 100 g mandeļu miltu
• 60 g kviešu miltu
• 4 olu dzeltenumi
• 4 saputoti olu baltumi
• 100 g kausēta sviesta
• 150–200 ml piena
• pūdercukurs
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olu dzeltenumus saputo ar pūdercukuru. Izkausē sviestu. Olu dzeltenumiem pievieno miltus, pienu, sviestu, ļauj uzbriest. Uzsilda cepeškrāsni. Saputotos olbaltumus iecilā mīklā. Cep cepeškrāsnī +190 °C 20–30 minūtes. Gatavās pankūkas pārkaisa ar pūdercukuru, ēd ar ābolu ievārījumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.