Foto-juefraphoto/Fotolia

Ķeizara pankūkas ar mandeļu miltiem 0

Sastāvdaļas
• 100 g mandeļu miltu
• 60 g kviešu miltu
• 4 olu dzeltenumi
• 4 saputoti olu baltumi
• 100 g kausēta sviesta
• 150–200 ml piena
• pūdercukurs
• sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Receptes
Jāmeklē, dārgi, nav laika? 15 produkti, ko turēt pa rokai, lai atvieglotu veselīgu ēšanu visas nedēļas garumā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Olu dzeltenumus saputo ar pūdercukuru. Izkausē sviestu. Olu dzeltenumiem pievieno miltus, pienu, sviestu, ļauj uzbriest. Uzsilda cepeškrāsni. Saputotos olbaltumus iecilā mīklā. Cep cepeškrāsnī +190 °C 20–30 minūtes. Gatavās pankūkas pārkaisa ar pūdercukuru, ēd ar ābolu ievārījumu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.