Foto – Ilze Pētersone

Keila salāti ar vārītām bietēm un kazas sieru no flautistes Ditas Krenbergas recepšu krājumiem 0

Sastāvdaļas – 8 keila (lapu kāposti) lapas, 200 g vārīto biešu, 100 g kazas siera, 2 seleriju kāti, 2 ķiploku daivas, 1 – 2 ēdamk. sezama sēklu, ābolu etiķis, olīveļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kalpos vairāk nekā 15 gadus: nosaukti auto, no kuriem īpašnieki nesteidz šķirties pat pēc vairākiem gadiem
FOTO. Gaismā nākusi dāvana, ar ko Putins slepus pārsteidzis Trampu
Tramps uzbrūk: Krima vairs nav apspriežama – Ukrainai jāsamierinās vai jāzaudē viss
Lasīt citas ziņas

Olīveļļā uz pannas nedaudz apcep sezama sēklas, pievieno no kāta atdalītas keila salātu lapiņas, sasmalcinātus ķiplokus un cep apmēram 7 minūtes. Liek salātu bļodā, pievieno nelielos gabaliņos sagrieztas bietes un seleriju kātus, etiķi un visu samaisa. Kārto salātus šķīvī, virsū liek kazas siera gabaliņus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.