Foto – Aija Geida

Kefīra plātsmaize ar āboliem 0

Sastāvdaļas
1 glāze kefīra,
2 glāzes miltu,
1 glāze cukura,
2 olas,
pa 1/2 tējkarotei cepampulvera un vaniļas cukura.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
VIDEO. “Man bija 14, viņam – 27! Attiecības slēpām, pēc tam apprecējāmies!” Ieva pirmo reizi atklāti par attiecībām ar treneri Steļmahu
Lasīt citas ziņas

Plātsmaizes virsmai: 2 olas,
5 āboli, skābais krējums,
cukurs, kanēlis.

Pagatavošana
Olas sakuļ ar cukuru, iesijā miltus, cepampulveri un samaisa.
Tad pielej kefīru un sakuļ viendabīgu mīklu. Plāti izklāj ar cepampapīru, uz tā lej mīklu.
Nomizotus ābolus sīki sagriež, uzber uz mīklas.
Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, vaniļu un pārlej āboliem. Var pārkaisīt ar kanēli.
Cep 200 oC 20–25 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.