Foto – Aija Geida

Kefīra plātsmaize ar āboliem 0

Sastāvdaļas
1 glāze kefīra,
2 glāzes miltu,
1 glāze cukura,
2 olas,
pa 1/2 tējkarotei cepampulvera un vaniļas cukura.

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Plātsmaizes virsmai: 2 olas,
5 āboli, skābais krējums,
cukurs, kanēlis.

Pagatavošana
Olas sakuļ ar cukuru, iesijā miltus, cepampulveri un samaisa.
Tad pielej kefīru un sakuļ viendabīgu mīklu. Plāti izklāj ar cepampapīru, uz tā lej mīklu.
Nomizotus ābolus sīki sagriež, uzber uz mīklas.
Olas sakuļ ar cukuru, krējumu, vaniļu un pārlej āboliem. Var pārkaisīt ar kanēli.
Cep 200 oC 20–25 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.