Ļoti vienkārši un gardi. Kefīrā marinēta vistiņa, cepta ar kartupeļiem un garšvielām 2

Sastāvdaļas – kefīrs, vistas šķiņķīši, kartupeļi, garšvielas, sāls, pipari, ķiploki, ķiršu tomāti. Daudzums ir uz izjūtām.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Lasīt citas ziņas

Vispirms gatavo marinādi. Smalki sagriež ķiploku, pievieno to kefīram, pievieno sāli, piparus un garšvielas pēc vēlmēm. Marinādi pārlej vistas šķiņķīšiem un ļauj pastāvēt vismaz 20 – 25 minūtes.

Kartupeļus nomizo un sagriež daiviņās. Liek cepamajā traukā, pārlej ar olīveļļu, pievieno sāli, piparus un garšvielas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ķiploka daiviņas saspiež ar nazi un saliek uz kartupeļiem. Tomātiņus sagriež četrās daļās un arī saliek uz katupeļiem.

Pa virsu liek vistas šķiņķīšus un visu pārlej ar marinādes atlikumu.

Cep cepeškrāsnī 200 grādu karstumā apmēram 40 minūtes.

Ļoti vienkārši un ļoti gardi.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.