Kečups no pāraugušiem gurķiem. Kas tas tāds, vai izdodas garšīgs? 0

Lielus, pāraugušus gurķus, kas neder mari­nē­šanai un skābēšanai, var izmantot šādi.

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

Nomizo, izņem sēklotni, sagriež un samaļ gaļas mašīnā. Pētersīļu saknes, selerijas, burkānus un sarkano papriku notīra, sagriež, nedaudz pasutina un arī samaļ.

Abus malumus liek katlā, pievieno tomātu biezeni, pieber sāli (pēc garšas) un nedaudz cukura, maltus melnos piparus, kripatiņu ingvera un krustnagliņas. Vāra, līdz veidojas krējumam līdzīga konsistence.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad karstu kečupu no gurķiem pilda burciņās, uzlej eļļu (apmēram 1 cm, lai pārklāj). Uzskrūvē vāciņu un noliek vēsā vietā. Izmanto kā piedevu mērcēm, gaļas ēdieniem un zupām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.