Gardi. Kazas siera sniegs ar zaļumiem 0
Sakuļu piecus laimīgo vistu olu dzeltenumus, pievienoju tējkaroti rabarberu sulas un 90 ml uzkarsēta saldā krējuma, piemetu šķipsniņu malta muskatrieksta un melno piparu, rūpīgi samaisu ar 250 g Latvijas kazas siera.
Reklāma
Reklāma
Nekavējoties izmetiet: 10 neveselīgākie pārtikas produkti jūsu ledusskapī
Ak, skaistā jaunība! Seši apģērba krāsu toņi, kas palīdzēs jums izskatīties dažus gadus jaunākam
Kokteilis
Mīla ar Venti bija tikai “šovs”? Magone atklāj patieso iemeslu, kāpēc pametusi “Slavenības. Bez filtra”
10
Servējot apslaku ar bērzu sulas sīrupu, dekorēju ar smalki sagrieztiem rabarberiem, seleriju kātiem un zaļumiem. Jo svaigāk, jo labāk!