Gardi. Kazas siera sniegs ar zaļumiem 0

Sakuļu piecus laimīgo vistu olu dzeltenumus, pievienoju tējkaroti rabarberu sulas un 90 ml uzkarsēta saldā krējuma, piemetu šķipsniņu malta muskatrieksta un melno piparu, rūpīgi samaisu ar 250 g Latvijas kazas siera.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. 10 neparastākās kafejnīcas Latvijā, ko ir vērts apciemot
1332 Krievijas pilsoņi gatavojas labprātīgi pamest Latviju? Tik daudzi nav pieteikušies obligātajai valodas pārbaudei 43
FOTO, VIDEO. Valsts policijas izmeklētāja izliekas par savu mirušo māti, lai viņu nesodītu par cietsirdīgu izturēšanos pret suņiem
Lasīt citas ziņas

Servējot apslaku ar bērzu sulas sīrupu, dekorēju ar smalki sagrieztiem rabarberiem, seleriju kātiem un zaļumiem. Jo svaigāk, jo labāk!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.