Foto-Valdis Semjonovs

Kazas aknu pastēte ar dārzeņiem
 0

Sastāvdaļas: 1 kg aknu, 270 g burkānu, 300 g selerijas, 3 ķiploka daiviņas, 100 g sviesta, sāls.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Veselam
6 rīta ieradumi, kas slepeni veicina svara pieaugumu: izvairies no tiem!
Tramps atradis, ko vainot karā – un tas nav Putins…
RAKSTA REDAKTORS
“Viņi rok man kapu, dzīvai esot…” Seniore no Lielvārdes stāsta par iespējamo ļaunprātību no sociālā dienesta puses 36
Lasīt citas ziņas

Katlā (vēlams – čuguna) liek aknas, pārlej ūdeni, pieber sāli un vāra. Pēc 20 minūtēm pievieno burkānus, selerijas, nemizotas ķiploka daiviņas (ar mizu labāk saglabā aromātu) un vāra vēl aptuveni 20 minūtes. Atdzesē un visu sablendē. Pēc tam masu izspiež caur sietu. Pievieno sviestu un iekuļ pastētē. Liek traukos, atdzesē istabas temperatūrā un tikai tad ievieto ledusskapī.

Gatavoja krodziņa “Lāsīte” šefpavārs Ivo Lamberts.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.