Foto-Valdis Semjonovs

Kazas aknu pastēte ar dārzeņiem
 0

Sastāvdaļas: 1 kg aknu, 270 g burkānu, 300 g selerijas, 3 ķiploka daiviņas, 100 g sviesta, sāls.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Lasīt citas ziņas

Katlā (vēlams – čuguna) liek aknas, pārlej ūdeni, pieber sāli un vāra. Pēc 20 minūtēm pievieno burkānus, selerijas, nemizotas ķiploka daiviņas (ar mizu labāk saglabā aromātu) un vāra vēl aptuveni 20 minūtes. Atdzesē un visu sablendē. Pēc tam masu izspiež caur sietu. Pievieno sviestu un iekuļ pastētē. Liek traukos, atdzesē istabas temperatūrā un tikai tad ievieto ledusskapī.

Gatavoja krodziņa “Lāsīte” šefpavārs Ivo Lamberts.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.