Foto: SHUTTERSTOCK

Kartupeļu un deserta griešana 0

Kartupeļu griešana ar ābolu griezēju

Lai viegli pagatavotu vienāda izmēra kartupeļu daiviņas, izmantojiet ābolu griezēju. Novietojiet kartupeli uz griešanas dēļa un spiediet griezēju cauri, iegūstot vienmērīgas daiviņas.

Uzsildi nazi, lai sagrieztu desertu

Iemērciet asā naža asmeni karstā ūdenī, lai tas uzkarstu. Pēc tam noslaukiet ar sausu dvieli un sagrieziet kūku vai desertu skaistās, kārtīgās šķēlēs ar tīru maliņu.

Apskati arī citus padomus!

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.