Foto: SHUTTERSTOCK

Cepumu mīkstināšana, tomātu mērces skābuma regulēšana 0

Cepumu mīkstināšana ar maizes šķēli

Lai cepumi un citi konditorejas izstrādājumi saglabātu mīkstumu, ievietojiet hermētiskā traukā kopā ar tiem baltmaizes šķēli. Maize palīdzēs uzturēt cepumus svaigus.

Tomātu mērces skābuma samazināšana ar burkānu

Ja tomātu mērce ir pārāk skāba, pievienojiet tai nomizotu veselu burkānu un vāriet kopā. Burkāns absorbēs lieko skābumu un piešķirs mērcei vieglu saldumu. Pirms pasniegšanas izņemiet burkānu.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.