Foto: Hotel Jūrmala SPA

Skorpions 30

Skorpionus var saukt par visēdājiem, tomēr sevišķi viņi iecienījuši ēdienus, kas gatavoti no tā, kas saistīts ar jūru-okeānu: kalmāri, mīdijas, garneles, zivis (īpaši laši). Papildus jūras veltēm zīmes pārstāvji nekad neatteiktos no ēdieniem, ar kuriem viņus bērnībā baroja māte un vecmāmiņas. Piemēram, ja tajos laikos viņu brokastu ēdiens bija mannas putra, kartupeļu biezenis vai frikadeļu zupa, to gatavos arī paši. Sliktu garastāvokli visbiežāk “apēd” ar šokolādi vai kaut ko kūpinātu. Šī kaislīgā zodiaka zīme mīl afrodiziaku ēdienus, kas palielina libido – zemenes, tumšo šokolādi, olīvas. Citrusaugļi viņiem ir mīļāki par pat kārdinošākiem desertiem.

Daudzi Skorpioni pieraduši pie kalorijām bagātākajiem ēdieniem lielos daudzumos. Cenšas ieturēties vismaz trijās ēdienreizēs dienā, lietojot pēc iespējas vairāk dažādu gaļu un zivis ar piedevām. Dažkārt patīk aiziet uz restorānu, lai nogaršotu jaunus ēdienus un alkoholiskos dzērienus, par kuriem, starp citu, arī ir ļoti zinošs. Viņi ir labākie restorānu kritiķi, kas vienā ēdienreizē spēj profesionāli pamanīt visas ēdināšanas iestādes nepilnības.

Skorpionu gatavotajam ēdienam parasti ir pikanta garša. Izmanto daudz garšvielu un mīl asas mērces. Viņi ir atvērti eksperimentiem ar neparastām sastāvdaļām un sarežģītām receptēm, labprāt uzlabo savas gatavošanas prasmes.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.