Foto: Hotel Jūrmala SPA

Lauva 0

Lauvas ir vieni no tiem, kas ēd tikai visgaršīgāko ēdienu un tā pasniegtu, ka nebūtu kauns to likt pat uz britu karalienes galda. Uzskata, ka dārgs nozīmē augstu kvalitāti. Nekad netaupa uz pārtiku – pērk tikai pašu garšīgāko, veselīgāko un kvalitatīvāko pārtiku. Nekādu izpārdošanu, akciju vai atlaižu produktu – pārtika, kurai tuvojas derīguma termiņa beigas, neatbilst viņu karaliskajam statusam. Neēdīs uz plastmasas šķīvjiem pat vilcienā vai piknikā.

Reklāma
Reklāma
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Kokteilis
Atklāj, kādas profesijas pārstāvis tu biji iepriekšējā dzīvē, balstoties uz horoskopa zīmi
Veselam
Kas notiek ar ķermeni, regulāri ēdot skābētus kāpostus. 5 iemesli neatteikties
Lasīt citas ziņas

Lauvām patīk garšīgi paēst, nevar iztikt bez gaļas, jo bez tās viņu garastāvoklis pasliktinās un darbaspējas samazinās. Citādi viņi ir visēdāji, proti, labprāt izmēģina jaunus eksotiskus ēdienus un ar ne mazāku prieku ēd kaut ko vienkāršu. Lauvām patīk ēst nesteidzīgi, izbaudot katru kumosu. Prot gatavot, taču labprātāk to nedara katru dienu. Viņiem ēdiena gatavošana ir radošs process, tam vajadzīga iedvesma un pilnīga rīcības brīvība, tad top īsti gastronomijas šedevri.

Lauvas iecienītākie ēdieni ir steiki, karbonādes un gigantiska izmēra kotletes ar kraukšķīgu garoziņu un asām mērcēm. No dārzeņiem – kabači un baklažāni. Daudzi Lauvas labprāt ēd augļus, īpaši ananāsus un apelsīnus. Vēl viena viņu vājība ir mājās gatavotas kūkas ar ogām un riekstiem. Patīk „zviedru galdi” un svētki, kad ir daudz ēdienu, no kuriem izvēlēties.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.