Foto: Hotel Jūrmala SPA

Dvīņi 0

Cik pretunīgi ir paši Dvīņi, tik pretrunīgs astrologu spriedums par šo gaisa zīmes pārstāvju attieksmi pret ēdienu. Dvīņi esot vienīgā zodiaka zīme, kas vienaldzīga pret ēdienu, jo viņiem ir absolūti vienalga, kas atrodas uz šķīvja. Galvenais, lai ēdiens būtu veselīgs. Viņiem arī nepatīkot jaukt ēdienus – pat savu iecienīto griķu putru labprātāk ēd, tā teikt, atsevišķi, lai kotlete vai sēnes nesabojātu griķu garšu.

Reklāma
Reklāma
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Kokteilis
Atklāj, kādas profesijas pārstāvis tu biji iepriekšējā dzīvē, balstoties uz horoskopa zīmi
Veselam
Kas notiek ar ķermeni, regulāri ēdot skābētus kāpostus. 5 iemesli neatteikties
Lasīt citas ziņas

Savukārt citi astrologi zvaigznēs saskatījuši, ka cilvēks, kurš dzimis zem Dvīņu zvaigznāja, mīl pārmaiņas dzīvē, tāpēc izvēlas daudzveidīgus un neparastus ēdienam. Viņš neesot no tiem, kas katru dienu ēstu makaronus un pelmeņus. Ceļojot noteikti nogaršo dažādu valstu un tautību ēdienus. Pat tos, kas gatavoti no nezināmiem vai ļoti retiem produktiem, Dvīņi ēdīs ar lielu prieku. Reizēm tas, ko vakar ar baudu ēda, šodien var izraisīt riebumu. Patīk kompleksās maltītes, kas sastāv no zivīm un jūras veltēm.

Viņiem nepatīk ilgi gaidīt, kad ēdiens tiks pasniegts. Virtuvē eksperimentē, apvienojot ēdienus, kas no pirmā acu uzmetiena ir pilnīgi nesaderīgi. Viņiem ļoti patīk saldumi, īpaši vaniļas saldējums un siera kūka vai dažādi saldie ēdieni no biezpiena. Lai atrastu atslēgu uz viņu sirdi, piedāvājiet persikus ar krēmu vai saldējumu ar ananāsiem. Dvīņi ir pārliecināti, ka vislabākā gaļa ir mājputnu gaļa. Kopā ar dzērveņu mērci tā iepriecina Dvīņu garšas kārpiņas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.