Foto: Hotel Jūrmala SPA

Vērsis 0

Vērsim pamatoti pieder zodiaka galveno gardēžu tituls. Mīl garšīgi paēst, un var palikt uzticīgs saldumiem līdz sirmam vecumam. Turklāt viņam svarīgas ne tikai ēdiena garšas īpašības, bet arī tā noformējums, pasniegšana un kopējais izskats. Kā zemes stihijas cilvēkam Vērsim patīk gatavot un daudziem tāda nodarbe šķiet nomierinoša. Bieži vien audzē dārzeņus, augļus un ogas savā piemājas dārziņā.

Reklāma
Reklāma
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Kokteilis
Atklāj, kādas profesijas pārstāvis tu biji iepriekšējā dzīvē, balstoties uz horoskopa zīmi
Veselam
Kas notiek ar ķermeni, regulāri ēdot skābētus kāpostus. 5 iemesli neatteikties
Lasīt citas ziņas

Šiem cilvēkiem nav nekā garšīgāka par mājās gatavotu ēdienu: zupām, kotletēm, karbonādēm, kartupeļu biezeni, un beigās – saldais ēdiens. Pret eksotiskām lietām izturas piesardzīgi un izmēģina ko nepazīstamu galvenokārt tikai tad, ja nokļūst citā valstī vai, ja to pagatavojis cilvēks, kuram pilnībā uzticas. Pat ja iegaršojas kas jauns, pašmāju ēdieni nekad nepazudīs otrajā plānā. Arī restorānos parasti pasūta pazīstamus ēdienus.

Iecienītākie produkti un ēdieni – pirmkārt, tā ir liellopu gaļa jebkurā formā. Nav vienaldzīgi pret spinātiem, pētersīļiem, dillēm un sakņu dārzeņiem – kartupeļi, topinambūrs, burkāni. Vērsis vienlīdz iecienījis gan svaigus augļus, gan pīrāgus ar saldiem pildījumiem. Desertā – grezna tumšās šokolādes kūka ar sarkanvīnu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.