Foto: Hotel Jūrmala SPA

Auns 0

Neskatoties uz to, ka dažiem Auni šķiet gardēži, patiesībā ēdiens viņiem ir tikai “degviela”, kas dod enerģiju. Ja aizņemti ar svarīgu darbu, nedēļām var ēst ātrās uzkodas – gatavās sviestmaizes, jogurti, saldumu batoniņi, musli utt. Tajā pašā laikā daudzi Auni ir lieliski pavāri. Pat ja ilgu laiku jāpavada virtuvē pie plīts, viņi nebaidās no sarežģītiem ēdieniem – patīk pārsteigt viesus ar saviem gastronomijas šedevriem.

Reklāma
Reklāma
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Kokteilis
Atklāj, kādas profesijas pārstāvis tu biji iepriekšējā dzīvē, balstoties uz horoskopa zīmi
Veselam
Kas notiek ar ķermeni, regulāri ēdot skābētus kāpostus. 5 iemesli neatteikties
Lasīt citas ziņas

Kad runā par ēdienu, pirmais, kas Aunam ienāk prātā, ir gaļa. Viņu iecienītākā gaļa ir jēra un teļa gaļa, arī vienkārša cepta liellopa gaļa, cūkgaļas gulašs, dārzeņi – redīsi un paprika. Nav grūti uzminēt, ka ugunīgajai un kaislīgajai zīmei patīk asās garšvielas un pikantas mērces. Sarkanie un melnie pipari, sinepes, mārrutki un ingvers ir kā radīti Aunam. Auni parasti vienaldzīgi pret augļiem, taču dažreiz viņu organisms pieprasa citrusaugļus vai sulīgu nobriedušu arbūzu. Reti Auns atteiksies no spageti šķīvja, kas bagātīgi pārkaisīts ar sieru.

Par ēšanas rituālu šīs zīmes pārstāvjiem nav īpašu prasību. Uguns stihijā dzimušie ēd ātri un viņiem nepatīk pārāk aizkavēties pie galda.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.