
Ūdensvīrs 30
Ūdensvīri ir zodiaka galvenie eksperimentētāji ēdienu jomā, kuriem patīk sajaukt dažādas garšas, tādējādi iegūstot jaunas, neparastas kombinācijas. Tikai šīs zīmes pārstāvji var salātos apvienot tunča konservus ar greipfrūtu, gaļu ar ievārījumu un marinētu gurķi ar saldējumu. Vēl viena – un ne mazāk kaislīga – ir Ūdensvīra aizraušanās ar restorāniem. Tur viņi novērtē trīs faktorus: ēdienu unikalitāti, to noformējuma oriģinalitāti un kopējo atmosfēru. Neēdīs lētās ēstuvēs, pat ja mirs no bada.
Pirmo ēdienu speciālisti. Viņu vidū ir daudz ideālu pavāru, kuri spēj radīt harmoniju starp sastāvdaļām gandrīz jebkurā ēdienā. Iecienījuši eksperimentus un cenšas mājās pagatavot to, kas viņiem iepatikās restorānā vai ballītē.
Ūdensvīri parasti izvēlas veselīgu ēdienu, tomēr viņiem ir svarīgi, lai ēdiens būtu ne tikai veselīgs, bet arī garšīgs. Tomēr pie svētku galda vai ballītē labprāt izmēģina visu, kas tiek piedāvāts. Turklāt, ja viņiem kaut kas īpaši garšo, kādu laiku aizmirst par diētu. Viņus saista gan tradicionālie, gan eksotiskie ēdieni. Garšo makaroni, turklāt jebkurā formā ar jebkādām piedevām. Garneles, kalmārus un mīdijas viņi pievieno salātiem kopā ar ķiršu tomātiem, olīvām un svaigiem garšaugiem. Patīk mājās gatavoti pīrāgi ar pildījumu, galvenokārt kāpostiem vai sēnēm, kā arī zivju pīrāgi. Tipisks Ūdensvīrs spēj ēst ēdienu, kurā ir gan saldas, gan rūgtas sastāvdaļas. Uz jautājumu, kāds ir viņa mīļākais ēdiens, Ūdensvīrs, visticamāk, nosauks kādu eksotisku ēdienu.