Kas tas par brīnumu! Latvietis pauž pārsteigumu par gurķu sīrupu 12
Kāds sociālā tīkla “Thread” lietotājs vārdā Artūrs dalījies savā pārsteigumā par atradumu veikalu plauktos – gurķu sīrupu.
Viņš raksta: “Jautājums speciālistiem, ko dara ar gurķu (atkārtošu – GURĶU) sīrupu un kā vispār tādu taisa?” Fotogrāfijā redzams, ka runa ir par franču uzņēmuma “Monin” sīrupu.
Citi lietotāji izteicās, ka sīrupu noteikti liek klāt alkoholiskajiem dzērieniem.
“Gan jau liek kokteiļos ar džinu vai vodku,” kāda dāma rakstīja.
Cita lietotāja norādīja, ka tieši gurķu sīrups ir viņas viens no mīļākajiem sīrupiem, ko pievienot klāt džinam.
“Viens no maniem mīļākajiem sīrupiem džinam.”
“Gurķu + kivi sīrups, gāzēts ūdens, ledus = limonāde,” rakstīja cita.
Vēl bija minējums, ka sīrupu varētu izmantot salātu gatavošanā. “Pievieno salātiem, kad beigušies gurķi. Ja godīgi – nezinu, un arī gaidu atbildi,” rakstīja “Thread” lietotāja.
Uz šo ierakstu atbildēja zināmais bārmenis un dzērienu pazinējs Andris Reizenbergs. Viņš viesis skaidrību par gurķu sīrupu.
Eksperts raksta: “Sveiks Artūr! Prieks, ka esi iegriezies Gemoss veikalā. “Monin” gurķu sīrupu izmanto dažādos dzērienos gan limonādēs, gan kokteiļos, var vienkārši pieliet pie ūdens! Pagatavošanas tehnoloģiju ģimenes kompānija Monin neatklāj, jo konkurenti apkārt ir daudz. Tikai no dabīgām izejvielām! Lai labi garšo!”