Aiziet pie mīļākā (mīļākās) 13

Tu esi tik ļoti iemīlējusies (-ies), ka esi pārliecināta: jādod iespēja jaunajām attiecībām.

Reklāma
Reklāma

Ieguvumi

Sinoptiķi vēro notiekošo virs Sibīrijas… Tas rada bažas par kritiskiem laikapstākļiem gaidāmajā ziemā 80
TV24
“Ir cilvēki, kuri nemaz nezina, ka ir jāmaksā šis nodoklis,” nodokļu konsultants atklāj baisu ekonomikas “bedri” Latvijā 60
Kokteilis
7 zodiaka zīmes, kuras vēl šogad īstenos savus lolotākos sapņus 2
Lasīt citas ziņas

1. Pastāv iespēja, kuru kāds no maniem klientiem nosauca par “mīksto nosēšanos” – citiem vārdiem sakot, būs jāiztur daudzi skandāli un sirdslēkmes, taču divatā jūs tiksiet galā un atbalstīsiet viens otru.

2. Noteikti uzzināsiet, vai esat viens otram piemēroti.

Trūkumi

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Tas ir vissliktākais atrisinājums vīram (sievai) un jūsu kopīgajiem bērniem. Es zinu, ka jūs nepametīsiet bērnus, bet viņi to uztvers tieši tā.

2. Jums būs jāpiedzīvo smagā laulības šķiršana, kuras ietekme būs jūtama gadiem, un varbūt gadu desmitiem (Es zinu, jo jau 30 gadus palīdzu pieaugušajiem tikt galā ar agrā bērnībā piedzīvotās vecāku šķiršanās sekām).

3. Bērni apsūdzēs tavu jauno partneri par ģimenes sagraušanu un pamestās mātes (tēva) bēdām. Labākajā gadījumā vari cerēt uz pieklājīgu, bet atturīgu partnera pieņemšanu. Tam būs milzīga ietekme uz tavām jaunajām attiecībām un tas kļūs par bezgalīgu problēmu avotu nākotnē. Ir grūti nodibināt labas attiecības ar pameitu (padēlu), pat ja jūsu attiecības sākušās pēc laulības šķiršanas.

4. Mīlas romāna sākuma stadijā dzīve ar partneri tiek uztverta rozā toņos. Kamēr šīs attiecības nav pārbaudītas reālajā pasaulē, patiešām nav iespējams pilnībā iepazīt vienam otru. Tādējādi jūsu “mīkstā piezemēšanās” var apsolīt gadiem ilgu smagu darbu ar attiecībām arī nākotnē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.