Foto: SHUTTERSTOCK

Kas notiek saldētavā un ledusskapī? 3

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
10 labākie produkti, ko ēst pirms alkohola lietošanas
“Vai tad, ja gada ienākumu deklarāciju iesniedzu 1. martā, saņemšu nodokļu atmaksu ātrāk?” Skaidro VID vadītāja
Veselam
Dārgā laša vietā: 5 maciņam draudzīgāki pārtikas produkti ar augstu Omega-3 saturu
Lasīt citas ziņas

Svaigas zemenes ziemā? Smaržīgas dillītes janvāra zupā? Brīnumi notiek. Tā ir saldētava. Kādā mājā tā ir milzīga balta kaste, citur – atsevišķs nodalījums ledusskapī.

Ir saimniecības, kur vienu saldētavu atvēl ogām un bērzu sulai, otru sēnēm, gaļai un saldētiem zaļumiem. Starp citu, tagad ir īstais laiks to atkausēt un iztīrīt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai cik advancēts ir saldētājs, laiku pa laikam tam jādod iespēja mazliet atpūsties un saldētava jāsakārto. Visus krājumus izņem, liek laukā (uz balkona, lodžijas), atvieno saldētavu no elektrības, atkausē un iztīra.

Starp citu, tāda revīzija rosina arī idejas jauniem kulināriem brīnumiem, jo tālākajos stūros atrodas sasaldēti interesanti, bet piemirsti produkti, piemēram, reiz saceptas gailenes, rabarberu gabaliņi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.