Kas nepieciešams, lai skābu kāpostu zupa būtu ne vien garšīga, bet acīm tīkama? 19
Uz skatītājas jautājumu, kā izvārīt garšīgu skābu kāpostu zupu, TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” atbild šefpavāre Ina Poliščenko.
Es atzīšos uzreiz, ka skābu kāpostu zupa ir tā, kas ir mana bērnības skolas trauma, un tā nebūs mana mīļākā zupa, viņa norāda.
“Bet, ja mēs runājam par garšu, tad noteikti buljonam ir jāizmanto kādas ļoti garšīgas kūpinātas ribiņas, kas sniegs gan aromātu, gan garšu,” atbild šefpavāre.
Ja gribas skaistāku krāsu, iesaku pievienot nedaudz bietes vai nedaudz vairāk burkānu, vai kādu citu dārzeni. Tad jums sanāks daudz interesantāka skābas kāpostu zupas versija, šefpavāre norāda.
Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!