Pagatavo mājās 0

Pagatavot kvasu, kāds nopērkams veikalā, nav viegli, jo ražotājiem ir filtrēšanas sistēmas un produktam tiek pievienota askorbīnskābe, citronskābe vai pienskābe, lai iegūtu dzidru dzērienu bez nogulsnēm, un oglekļa dioksīds, lai kvass vai iesala dzēriens dzirkstītu un putotu. Taču arī mājās var pagatavot ļoti gardu kvasu. Dzēriens būs dzidrāks, ja beigās tam pievienos nedaudz citronskābes.

Reklāma
Reklāma
DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 152
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
Lasīt citas ziņas

Ir klasiskais kvass, ko gatavo no rudzu maizes sausiņiem, iesala ekstrakta vai medus, un mazliet neparastāks kvass, kam pievieno arī ogas vai ko gatavo no augļiem, piemēram, āboliem. Piedāvājam dažas pārbaudītas receptes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.