19. septembris 0

Vēl var iesēt rudzus zaļmēslojumam. Siltumnīcā labi aug mizuna salāti, bet pavasarim var iesēt ziemas portulakus. Ja izdodas labi pārziemot, pavasarī tie ir visgaršīgākie pirmie zaļumi. Pētersīļus un citus garšaugus der pārstādīt podiņos un audzēt virtuvē uz palodzes, lai ziemā būtu svaigi zaļumi. Salvijas un rozmarīns mēdz izsalt, tāpēc vismaz dažus augus pārstāda podiņos un ienes ziemot vēsās telpās. Appļauj zālienu, ja tas nepieciešams. Laista augus. Pārstāda telpaugus, kuru galvenais krāšņums ir lapas. Dārzeņus un augļus vāc tikai tik daudz, cik nepieciešams ikdienas patēriņam.
Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.