Foto: videovirtuve.lv

Kārumniekiem: kraukšķīgas vafeles ar maigu pildījumu 0

Nedēļas nogalē noteikti atradīsies brīdis pagatavot brīnišķīgi kraukšķīgas vafeles ar maigu pildījumu. Īsts baudījums saldummīļiem!

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

4 – 5 olas,

200 gr sviesta,

150 gr cukura,

200 gr miltu,

50 gr kartupeļu miltu.

Gatavošana

Vafeles:

“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
RAKSTA REDAKTORS
Bez vainas vainīgs? Mirklī, kad trīs bērnu tēva Artūra kontā ienāca 200 eiro, viņš kļuva par bīstamu krāpnieku! 44
Lasīt citas ziņas

Sviestu izkausē, pievieno cukuru, olas, miltus un kartupeļu miltus. Visu kārtigi samaisa.

Pannu uzkarsē, mīklu lej uz pannas un cep vafeles.

Pildījums:

CITI ŠOBRĪD LASA

2 olu dzeltenumus saputo ar 100 gr cukura, 2 karotēm miltu un 100 ml auksta piena.

Masu lej katlā, pakāpeniski pievieno 400 ml karsta piena un, nepārtraukti maisot, vārā, līdz krēms sabiezē.

Atdzesē un pilda atdzisušās vafelēs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.