Foto: Aija Geida

Kartupeļu un pupiņu veltnīši 0

Sastāvdaļas
• 200 g vārītu kartupeļu masas
• 350 g vārītu pupiņu
• Ola
• 50 g rīvmaizes
• 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
• ½–⅔ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Kas notiek ar jūsu organismu, ja pārstājat nodarboties ar seksu?
“Mūs atkal piekrāpa!” Z -patrioti nikni – aicina Kremli nepiekrist pamieram ar Ukrainu
Kokteilis
Personības TESTS. Pasaki, kurš no cilvēkiem tevī izraisa bailes, un uzzini biedējoši precīzas atklāsmes pats par sevi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pupiņas samaļ gaļas mašīnā, novārītus kartupeļus sastampā ar stampu. Olai atdala baltumu no dzeltenuma. Pupiņas samaisa ar kartupeļiem, olas dzeltenumu, sāli, sakapātiem pētersīļiem un ar mitrām rokām veido veltnīšus.

Olas baltumu nedaudz sakuļ ar dakšiņu, pievieno ēdamkaroti ūdens. Veltnīšus apviļā olas baltumā, tad rīvmaizē un cep dziļā eļļas peldē, līdz tie kļūst zeltaini brūni.

CITI ŠOBRĪD LASA

Var pasniegt ar krējumu vai saceptu žāvētu gaļu un sīpoliem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.