Pēc sātīgajiem saldējumiem Lelde Sotniece savā kafejnīcā Skrīveros piedāvā saldo ēdienu: “Satriecošo ķirbju saldējumu”, “Pacilājošo biezpiena saldējumu ar fantastiskām avenēm” un “Valdzinošo zemeņu jogurta saldējumu”.
Pēc sātīgajiem saldējumiem Lelde Sotniece savā kafejnīcā Skrīveros piedāvā saldo ēdienu: “Satriecošo ķirbju saldējumu”, “Pacilājošo biezpiena saldējumu ar fantastiskām avenēm” un “Valdzinošo zemeņu jogurta saldējumu”.
Foto – Ivars Bušmanis

Veiksmes formula 10

STARTS

Ģimenes uzņēmums SIA “Rozīne” dibināts 2006. gadā,

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu bieži ēst. Tie ļoti var kaitēt zarnām
RAKSTA REDAKTORS
“Ārsts atnāk ar kafiju, bez steigas…” Paciente dusmīga, kāpēc “Veselības centrs 4” atļaujas necienīt cilvēku laiku
TV24
“Es neticu šādām sakritībām!” Slaidiņam aizdomas raisa ASV prezidenta Baidena pēkšņie lēmumi par Ukrainu un Trampa klusēšana
Lasīt citas ziņas

2008. gadā Skrīveros atver kafejnīcu, kur piedāvā tikai pašu gatavotu saldējumu,

sāk izbraukuma tirdzniecību gadatirgos, kā viens no pirmajiem Zaļais tirgus Berga bazārā Rīgā.

IZAUGSME

CITI ŠOBRĪD LASA

2008. gadā “Skrīveru mājas saldējums” sāk sadarbību ar restorāniem un kafejnīcām, arī ar saldējumnīcu Berga bazārā “Buržuja brokastis”,

2012. gadā patentē preču zīmolu “Skrīveru mājas saldējums”,

2013. gadā īsteno ES projektu “Saldējuma ražošanas modernizācija”,

2014. gadā Skrīveru kafejnīca iekļauta starptautiskajā velomaršrutā un Latvijas kulinārajā ceļvedī, saņēma goda zīmi “Latviskais mantojums”.

NĀKOTNE

veidos jaunas šķirnes, tostarp saldējumu diabētiķiem,

plāno pārcelt saldējuma ražošanu uz plašākām telpām,

sāks pārdot fasētu saldējumu veikalos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.