Foto – Fotolia

Kartupeļu sacepums ar sēnēm 0

Sastāvdaļas
Kartupeļi 800 g
Svaigas sēnes 300 g
Sīpoli 200 g
Augu eļļa 100 ml
3 olas
Krējums 100 ml
Pētersīļa lapas
Sāls un pipari pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Pasaules gals ir tuvāk, nekā domājām: Vatikāna slepenajos arhīvos atrasta sena grāmata, kurā minēts gads, kad pienāks pastarā diena
Kanādā “uzsprādzis jauns vilnis” ar ideju, ka Kanādai jāiestājas Eiropas Savienībā 25
Sarunas Saūda Arābijā: atklāts, ko Ukraina piedāvās ASV, lai tās atjaunotu militāro palīdzību un atsāktu izlūkošanas datu apmaiņu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeļus notīra, sagriež salmiņos un sautē ūdenī un eļļā. Atsevišķi apcep sēnes un sīpolus, pievieno sāli un piparus pēc garšas, kā arī sīki sakapātus pētersīļus. Ar sviestu izziestā cepamtraukā kārtām liek kartupeļus un sēnes, pārlej ar krējuma un olu maisījumu. Liek karstā cepeškrāsnī uz 30 minūtēm. Pasniedz karstu kā atsevišķu ēdienu vai kā piedevas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.