Foto: Shutterstock

Kartupeļu plācenīši ar sēņu pildījumu jeb ukraiņu zrazi 13

Autors: Anna Skariņa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
“Tas ir vienīgais, kas darbosies.” Īlons Masks atklāj, kas palīdzēs izbeigt karu Ukrainā
Kokteilis
“Varbūt nauda tika savākta, bet kur tā palika?” Pretēji Sedokovas solījumiem, Timma uz Latviju atsūtīts nevis bēru uzvalkā, bet…
Lasīt citas ziņas

Kartupeļu plācenīši pusdienās vai vakariņās būs veģetārs, gards un sātīgs ēdiens.

Sastāvdaļas

6-8 kartupeļi

1 ola

1 ēdamkarote miltu

4-5 ēdamkarotes kartupeļu cietes

1 sīpols

450 g šampinjonu

augu eļļa, sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

Kartupeļus nomizo, liek katlā ar ūdeni, pievieno sāli un izvāra.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sēnes nomazgā, sasmalcina, apcep augu eļļā, tad pievieno sīpolu, pieber sāli, piparus un nedaudz pasautē.

Kartupeļus nokāš, liek bļodā un ļauj atdzist.

Kartupeļus samīca (var izmantot kartupeļu spiedni), pievieno miltus, kartupeļu cieti.

Veido garenas formas kartupeļu plācenīšus, kam vidū liek sēņu pildījumu.

Gatavos plācenīšus apcep aptuveni 3 minūtes no katras puses.

Pasniedz ar skābo krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.