Kartupeļu pīrāgs. Īstas zemnieku brokastis! 14

Sastāvdaļas
10 kartupeļi
4 burkāni
3 olas
2 tomāti
1 sarkanais pipars
200 ml saldā krējuma
50 g šķiņķa
Sāls pēc garšas

Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
Trampa atbilde par ASV karavīru pazušanu Lietuvā ir tikpat šokējoša kā pats notikums 54
“Naktī radās sarežģījumi – “zirneklim” saplīsa kāja!” Dūņās ir “uztaustīts” kas metālisks; Lietuvā turpinās glābšanas darbi
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
1. Kartupeļus nomazgā, notīra un sarīvē uz rupjas rīves. Pārlej ar ūdeni, lai pēc iespējas vairāk atbrīvotos no cietes. Burkānus notīra un arī sarīvē. Olas sakuļ viendabīgā masā, pieliek sāli un piparus. Tomātus sagriež ripiņās. Papriku sagriež kubiņos.
2. Sajauc olas, kartupeļus, saldo piparu un burkānus. Cepšanas formu ieziež ar sviestu un liek tajā kartupeļu mīklu.
3. Virsū kārto kubiņos sagrieztu šķiņki un pārkaisa ar rīvētu sieru.
4. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 10-15 minūtes. Izņem pīrāgu no cepeškrāsns, virsū liek tomātus un pārlej ar saldo krējumu. Liek cepties vēl uz 15 minūtēm. Pasniedz karstu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.