Foto-Baiba Buceniece

Kartupeļu pankūkas ar bekona un baraviku mērci 0

Sastāvdaļas: kartupeļi, sāls, pipari, ola, eļļa. Mērcei: sīpoli, bekons, svaigas baravikas, saldais krējums, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
Kokteilis
Personības TESTS. Izvēlies Lieldienu olu, un atklāj pārsteidzošus faktus par sevi
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, pievieno sāli, piparus, olu; sajauc. Masu liek uz pannas un no abām pusēm cep vidēji lielas brūnas pankūciņas. Uz otras pannas apcep sīpolus, sagrieztu bekonu vai citu žāvētu gaļu, pievieno notīrītas, sagrieztas baravikas. Kad sēnes izcepušās, pielej saldo (vai skābo) krējumu, pieber sāli, piparus. Kartupeļu pankūkas pasniedz kopā ar baraviku mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.