Foto-Baiba Buceniece

Kartupeļu pankūkas ar bekona un baraviku mērci 0

Sastāvdaļas: kartupeļi, sāls, pipari, ola, eļļa. Mērcei: sīpoli, bekons, svaigas baravikas, saldais krējums, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, pievieno sāli, piparus, olu; sajauc. Masu liek uz pannas un no abām pusēm cep vidēji lielas brūnas pankūciņas. Uz otras pannas apcep sīpolus, sagrieztu bekonu vai citu žāvētu gaļu, pievieno notīrītas, sagrieztas baravikas. Kad sēnes izcepušās, pielej saldo (vai skābo) krējumu, pieber sāli, piparus. Kartupeļu pankūkas pasniedz kopā ar baraviku mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.