Foto – Fotolia

Kartupeļu pankūciņas. Īpaši labam rezultātam pievieno sīpolu! 5

Sastāvdaļas
6 kartupeļi
2 sīpoli
1 ola
2 ēdamkarotes miltu
Augu eļļa
Sāls
Svaigi malti pipari

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Bijušie ieslodzītie dalās ar šokējošiem faktiem par dzīvi cietumā. Būsi pārsteigts, uzzinot, kādam nolūkam viņi izmanto zobu pastu
Polija atļāvusi “ieiet” 80 kilometrus valsts teritorijā? Krievija un Baltkrievija septembrī rīkos kopīgas militārās mācības 1
Kokteilis
Dažreiz maksāju “trušos”! Magone pirmo reizi runā par algu filmēšanās laikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeļus nomazgā, notīra un noskalo.
Sīpolu notīra.
Kartupeļus un sīpolu sarīvē uz smalkas rīves.

1. padoms. Sīpols ne tikai uzlabo pankūciņu garšu un padara tās gaisīgākas, bet arī neļauj kartupeļu masai kļūt tumšai.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. padoms. Kombains ar rīvēšanas funkciju pagatavošanu ievērojami paātrina.

Kartupeļu un sīpolu masai pievieno olu, miltus un maltus piparus.

Kārtīgi samaisa.

Uz pannas uzlej nedaudz augu eļļas un liek nelielus mīklas plācenīšus.

Pankūciņas uz vidējas uguns cep, līdz kļūst brūnas no vienas puses, pēc tam apgriež un cep no otras puses līdz gatavībai.

3. padoms. Pankūciņas ir gatavas ātri, tās pietiek apcept, kamēr garoziņa kļūst brūna. Tomēr, ja vēlas, var tās vēl pasautēt zem vāciņa, pievienojot nedaudz ūdens. Tādā gadījumā tās būs mīkstākas, ne tik kraukšķīgas.

Pankūciņas pasniedz ar skābo krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.