Foto – Shutterstock

Pagatavošana. 4

Sīpolus smalki sagriež, apcep eļļā zeltainus. Sēnes sasmalcina, cep eļļā uz pannas bez vāka, līdz gandrīz gatavas. Pievieno apceptos sīpolus, sāli, piparus un nedaudz pacep visu kopā. Atdzesē.

Nomizotus kartupeļus sarīvē, samaisa ar sīpoliem un sēnēm, pievieno miltus, olas, sāli, piparus. Pankūciņas cep eļļā no abām pusēm, līdz izveidojas zeltaini brūna garoziņa.

Mērcei sajauc krējumu, sasmalcinātus ķiplokus un zaļumus, sāli, piparus. Pasniedz kopā ar pankūciņām.

Reklāma
Reklāma
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.