Foto – Aija Geida

Kartupeļu kēksiņi – iepriecini viesus ar gardām uzkodām 0

Autore: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas (12 gab.)

• 500 g kartupeļu

• 150 g burkānu

• 70 g cietā siera

• ķiploka daiviņa

• sīpols

• ola

• 2 ēdamkarotes olīveļļas

• ½ tējkarotes maltu melno piparu

• ½ tējkarotes sāls

Pagatavošana.

Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Tramps iet uz visu banku – no Ukrainas prasa neiespējamo: atklātas skandalozā līguma detaļas
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Lasīt citas ziņas

Sieru sarīvē. Kartupeļus un burkānus sarīvē smalkās skaidiņās. Sīpolu nomizo un smalki sagriež, ķiploku sakapā. Dārzeņus sajauc ar sieru, sāli, pipariem un olu. Liek kēksu formiņās, mazliet pārslaka ar olīveļļu un cep +180 °C aptuveni 45 minūtes, līdz virspuse zeltaini brūna. Mazliet atdzesē un pasniedz ar diļļu un krējuma mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.