Kartupeļu bumbiņas ar sieru 0

Sastāvdaļas – 600 g kartupeļu, jūras sāls, 2 tējkarotes garšvielas tako, 100 g mocarellas siera, 3/4 glāzes rīvmaizes, 2 olas, augu eļļa cepšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus novāra, samīca biezenī, pievieno garšvielas un ļauj atdzist.

No biezeņa veido bumbiņas, pa vidu bumbiņai liek nelielu gabaliņu siera un aizlipina bumbiņu ciet.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sakuļ olas. Kartupeļu bumbiņas iemērc olā, tad apviļā rīvmaizē.

Cep pannā augu eļļā zeltainas no visām pusēm. Pēc tam bumbiņas uzliek uz papīra dvieļa, lai liekās taukvielas iesūktos papīrā.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.