Foto – Bonappetit.lv

Kartupeļu biezputra ar grūbām un ceptu bekonu 0

Pagatavošana

Katlā ieliet ūdeni, pievienot kartupeļus un noskalotas grūbas. Vārīt, kamēr grūbas gatavas, apm. 1 st. Pa šo laiku izvārīsies arī kartupeļi. Ar kartupeļu stampu katla saturu sajaukt viendabīgā masā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šīs četras zodiaka zīmes drīz satiks savu karmisko cilvēku: viņu dzīve krasi mainīsies
Veselam
Jauni cilvēki riskē nepamanīt zarnu vēža simptomus – ārste brīdina par 5 svarīgākajām pazīmēm
Kaut kas tāds nav noticis kopš kara sākuma! Putins spēris negaidītu soli 172
Lasīt citas ziņas

Sīpolu un bekonu sagriezt šķēlītēs un pannā apcept līdz sīpoli kļūst zeltaini.

Kartupeļu biezputru pasniedz ar ceptiem sīpoliem un bekonu. Klāt var piedāvāt kefīru vai pienu.
Recepte tapusi sadarbībā ar “Valdo”.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.